Toggle Menu
Яница,Ави Бенеди и Живко Микс - Да гърмим Текст

# Яница,Ави Бенеди и Живко Микс - Да гърмим (Текст)


Яница,Ави Бенеди и Живко Микс - Да гърмим Текст
Прегледано: 1011 път(и) # 10 Юли 2021 - 10:00:37 # Поп Фолк

Сподели текста във Facebook


# Текст на Песента: Яница,Ави Бенеди и Живко Микс - Да гърмим

Яница,Ави Бенеди и Живко Микс - Да гърмим Текст

Само тарикати, всичките познати, ало Мамасита, бийта да ги клати, на паркинга от Мерцедеси до Bugatti, всички най, на, най.

Припев:

Дай да се размажем днес докрай и като за последно, дай, да няма грам задръжки, утре сме в Дубай. Дай да се размажем днес докрай и да се нагърмим, дай, дай, да пратим ядовете на майна-на-най.

Тук ли сте гъзари, добър вечер, искам яко да гърмите, кой ще е диспечер? Когато кажа Вдигайте ръцете, тази вечер плащам греховете. Като влезем тука и гледай кво става, всеки тук нас ни уважава.

Само шампиони сме в играта, кой като нас, ние тук диктуваме правилата.(x2)

Припев:

Горе, горе, вече сме в играта, тука всеки брат на скъпото се мята, само тарикати, тука няма дубликати, карат Мерцедеси и Bugatti.

Ало Мамасита, бийта да ги клати, клати, клати, всеки да се клати, когато кажа "Вдигайте ръцете", тази вечер плащам греховете.

Припев:(x2)

Автор на текста: Мариета Ангелова и Георги Бонев

Информация за текста


  • Текст: Да гърмим

  • Автор на текста:


Реклама


НАЧАЛО

ВРЪЗКА С ЕКИПА

Авторски Права

Всички текстове на едно място!


Ако сте правоносител и има съдържание на сайта, което желаете да бъде премахнато, моля използвайте формата за контакти, намира се на сайта,
като ни изпратите валиден имейл адрес, валиден физически адрес, валиден телефон за обратна връзка и всичко за даденото произведение.
1.Доказателство, че сте правоносител на съответното произведение.
2.Точен адрес на съответното произведение.
3.Валиден Email адрес, валиден физически адрес, валиден телефон за обратна връзка и всичко свързано с даденото произведение.
4.Ако в съобщението липсва цялата информация,то ще бъде игнорирано.
Ще го премахнем веднага във най-кратък срок от сайта при условия,че в съобщението всичко е описано както трябва. Благодарим ви!
Ще го премахнем в 3 дневен срок. Благодарим ви!
За Правоносители
1.За правоносителите е важно да се знае, че текстовете и клиповете към тях, които виждате на сайта не се съхраняват на нашият хостинг а са на чужди сървъри.
2.Ние от екипа на сайта не носим отговорност за качените файлове.
3.По никакъв начин нашият сайт не иска да ощетява творците, той вдига рейтинга на Изпълнителите.По този начин те ще имат повече последователи и на тяхните концерти и изяви.
4.Всичките текстове и клипове които се намират на сайта ги има в интернет пространството безплатно.Във нашият сайт нищо не се съхранява.
5.Всички текстове на песни са собственост на техните законни притежатели. Текстовете са публикувани единствено за образователни цели и лично ползване.